Ny skog planteras i en gammal, gles skog

Ny skog planteras i en gammal, gles skog

Men hej igen vänner. Nu är det fredag och det betyder ett nytt inlägg på bloggen. Fredag är ju den bästa dagen på veckan och det är därför jag nu kommer berätta om när jag fick hjälp med skogsplantering i Piteå. Jag fick hjälp av Berglunds Industri & Fritid och jag ska förklara för er varför jag valde att plantera skog.

Jag äger ganska mycket mark i orten jag bor i och det kan ofta bli missförstånd om vem som äger marken i området och därför har det skett en liten incident. Det var en person som tyckte att det var en smart idé att dra ned massor av träd i en skog som jag då äger och jag hade inte gett godkännande för det. Jag blev inte arg för nu var det ju helt perfekt att hitta ett företag som hjälper till med skogsplantering i Piteå med omnejd. Jag har velat plantera mer träd i denna skog eftersom den är ganska gles och ser väldigt tråkig ut och nu var det verkligen dags! Berglunds Industri & Fritid mötte upp mig vid denna skog så att de kunde utföra det de är bäst på: skogsplantering i Piteå. Jag ville hjälpa till lite och det fick jag, men de skötte mestadels av jobbet eftersom det är deras arbetsuppgift och de vet bäst själva hur man gör. Det ska bli riktigt roligt att se hur skogen växer fram genom åren och se att det inte kommer bli lika glest som det var innan. Jag tycker det är viktigt att ta vara på skogen som vi faktiskt har i Sverige och världen eftersom det är lungorna till jorden. Var försiktiga med den natur vi har så kommer jorden må bra mycket längre!


Kommentarer är stängda.