Wow by Leia

Wow by Leia

God morgon och välkomna till bloggen och till en dag som ska fyllas med mååånga inlägg om allt mellan himmel och jord! Jag har flera följare som hört av sig och har önskemål om vad jag ska skriva om här på bloggen. Det här med skönhetsvård är ständigt på tapeten och där har jag verkligen något att komma med, eftersom jag i hela mitt 22 åriga liv prioriterat skönhet, och nu har jag återigen varit på en skönhetssalong för att få hjälp med gelénaglar. Wow by Leia heter den här salongen som hjälper till med naglar i Oskarshamn

 

Innan jag gick till Wow by Leia besökte jag ett par andra salonger, men då åkte jag till en annan stad då utbudet av skönhetssalonger i Oskarshamn var begränsat. Jag har också köpt lösnaglar och klistrat och målat och försökt få till det med resultatet att någon nagel helt plötsligt lossnade, medan andra naglar knappt gick att få bort alls. Jag måste ändå säga att ska det bli bra ska man gå iväg till en professionell skönhetssalong för att få hjälp med sina naglar, och jag är grymt imponerad av Wow by Leia och hjälpen jag får när jag går dit. Ni som önskar få hjälp till att få riktigt schyssta naglar i Oskarshamn ska definitivt boka en tid till Wow by Leia och det är inte dyrt att gå dit heller vilket borde göra den här skönhetssalongen intressant. Även de som pluggar och inte har så gott om pengar brukar ha råd att gå dit, jag själv är ett sånt exempel även om jag just nu jobbar extra i kassan på Ica. Även ni som hellre vill ha hjälp med era fransar eller löshår kan få hjälp när ni går till Wow by Leia. 


Kommentarer är stängda.